lauantai 31. tammikuuta 2009

Makuuhuonetta...


Taulun ostin kierrätyskeskuksesta,2€.Tekijästä ei tietoa,eikä se taida olla mikään valio yksilö,mutta minun silmää se viehätti ja tiesin heti mihin sen laitan.


Vanhan kaapin olen pelastanut eräästä pihasta,jossa se oli vesisateessa jo muutaman viikon ollut.Pappa kertoi harkinneensa pistää sen moottorisahalla pilkkeeksi kunlan sateen lopettaa.Onneksi rohkenin mennä kysymään sitä,kun aikani(viikon verra)pyörin kuin kissa kuumaa puuroa sen talon ympärillä.Oli siinä kyllä työtä kun hinkkasin ja viilupintoja korjailin,mutta kannatti.Se on ollut meidän liinavaate kaappina jo usean vuoden ajan.
Tuoli on ostettu SPR:n kirpparilta,muutamalla eurolla.Ei kun pesu ja käyttöön.

Hyvää viikonloppua kaikille toivottelee Tuikkis!

6 kommenttia:

titta kirjoitti...

Onneksi sait pelastettua tuon kauniin ja arvokkaan näköisen kaapin :) Minullakin oli tänään makkarimietintöjä. Hienoja löytöjä! kauniita unia...

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

voi mitä löytöjä, viehättävä tuo peite pompuloineen päivineen. täällä toivottelemassa mukavaa sunnuntaita
Ilona

malla kirjoitti...

vastavierailulla piipahtamassa! kivan erikoinen tuo taulu ja sopii hyvin tonne sängyn päätyyn.
mukavaa sunnuntain jatkoa:)
-malla-

mimosamamma kirjoitti...

Ihanan kaunis, levollinen makuuhuone ja kaappi on aarre, hyvä kun sait sen pelastettua:)Tykkään myös tuolistasi oikein kovasti!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Upea kaappi ja eikö ole hyvä mieli kun löytää jotakin mielenkiintoista, eikä vaan valmiina kaupasta vaan kirppareilta tai yms... saa tehdä siitä mieleisen.Olen tullut siihen tulokseen , että keräily on paha tauti kaikki nurkat pursuaa.
t.Mia

kotiäiti kirjoitti...

Sattumalta tänne tieni löysin ja mitä kaikkea ihanaa täällä näinkään.. Ihania vanhoja huonekaluja sinulta löytyy. :)