torstai 15. tammikuuta 2009

Näitä lehtiä seurailen....

Tällä viikolla taas kopsahti postilaatikkoon muutama sisustuslehti.Mietiskelen onko tässä mitään järkeä tilata noin monia lehtiä.Periaatteessa samanlaisia.Mutta on se niin kiva paneutua lehtimaailmaan unelmoimaan ja saamaan uusia ideoita omaan sisustukseen.Ja sitä paitsi pääsee kurkkaamaan toisten koteja,pääsee kyläilemään sinne ilman kutsua.Enempi vain saisi olla juuri tavallisten ihmisten tavallisia koteja.Tällä hetkellä minuuun uppoaa parhaiten Koti ja Keittiö lehti.Siinä on yleensä useampia koteja esiteltynä.
No,joka tapauksessa näitä lehtiä on tullut tilailtua jo usempia vuosia,joten saatte uskoa,että lehdille on saanut etsiä jos jonkinlaisia säilöntäpaikkoja,kun en millään raaski heittää niitä pois,vaan palaan aina niitä selailemaan.Umelmissa on välillä kiva elää.

Lueskellaan!!!!! Mukavaa päivänjatkoa vaikka lehtien parissa.

3 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Moi!
Minulle tulee enää vain Avotakka ja siitäkin kai pari numeroa. Olen lukenut niin paljoj sis.lehtiä että kyllästyminen on tosiasia. Ostan nykyään vain muutamia lehtiä mutta selaan ne ensin ja niissä täytyy olla jotain tosi kiinnostavaa ennen kuin haluan ne itselleni:)
Edelliseen postauksen kysymykseen: et kuulemma pääse kommentoimaan, jos minulle käy noin (ja käy useinkin) olen oppinut tarkistamaan olenko varmasti kirjautunut sisään. Aina tosin sekään ei auta, tekniikka on niin ihmeellistä:))

Mari kirjoitti...

Onpas houkutteleva lehtikasa:) Minulla ei tule kuin Vakre hjem, enkä siitäkään tiedä kauanko... Ostelen aina mielen mukaan. Oikein mukavaa sunnuntaita!

Kirsi kirjoitti...

Minullekin tulee useampi sisustuslehti ja lisäksi ostelen niitä mitä en ole tilannut. Minäkään en raaski heittää lehtiä pois... jos pinoaisin ne, yltäisi pino ainakin lattiasta kattoon. Mies välillä hermostuu kun sisustuslehtiä on joka paikassa.

Kaunista Wiikkoa!

Kirsi