sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kivet ja kipot....

Tässä viimeisin kirppis löytöni(1.50€).Keltainen kaunis emalikippo,joka on kuin tehty kesäistä salaattia varten.Epäilen sen olevan wärtsilää tai mitä arabiaa,pohja oli senverran kulunut,ettei saa selvää tekstistä.

Ja paitsi kirppis heikkouteni niin olen heikkona myös kaikenlaisiin kauniisiin kiviin,joista saatan tehdä jos jonkinmoisia asetelmia.Tuo pyöreä ei tosin ole kivi,vaan vanhaan potkupalloon valettua betonia,joka jäi joskus jostain valusta yli.Eihän sitä voinut poiskaan heittää.


Piha-altaan ympärillä on jos jonkinmoista kiveä.Kaikki itse soramontulta kerättyjä.


Tuohinen kukkakippo on kanssa kirppis löytö(0.50).Passaa hyvin harmaantuneen puutarha pöydän kanssa.Majakka on vähän vaurioitunut pakkasessa ja murentunut.mutta ajaa hyvin asiansa altaan reunalla.

Voi vitsi,kun miun sivut ei päivity.Sama pääsiäispostaus vain näkyy koko ajan.Auttakee,jos osaatte.

8 kommenttia:

malla kirjoitti...

voi,kivet on kyllä ihania!!tykkään kans...salaattikulho on mainio kesäsalaateille:)
ja alenpana oli ihana ovi!!sullahan oli täällä taas kaikkea kivaa:)

pikku-pihlaja kirjoitti...

Täällä kanssa kivihullu sorakuoppien koluaja... :D Meidän tyttöjen Mummilla on tismalleen samanlanen keltainen emalikulho jossa on aina vappuna munkkeja. Jos muistan voisin katsoa mitä sen pohjassa lukee...

Mukavaa alkanutta viikkoa siulle!

nirppu kirjoitti...

En tiedä, onko tällaisella mitään merkitystä tuon oman sivusi päivityksen suhteen, mutta tuossa sun omassa blogiluettelossa on linkkejä, jotka eivät toimi (neljän viimeisen joukossa). Omani kohdalla ainakin osoite on väärin (oikea osoite on http://nirpunomatjutut.blogspot.com/ ja otsikko on tuo Palasia nirpun elämästä).

Jännän näköinen tuo kippo pöydällä!

Jossu kirjoitti...

Kivistä tykkään kanssa, meillä on niitä pihalla aikalailla. Osa omalta tontilta, osa naapurin, osa lähitienoolta ja kauempaakin on haettu peräkärryllä.
Tosiaan sun postaukset ei päivity. Multa on jäänyt monta lukematta kun en ole hoksannut aiemmin suoraan sivuillasi käydä.
Touhukasta viikkoa!

Nina kirjoitti...

Onnistunut löytö tuo keltainen kippo.
Minäkin tunnustaudun kivien pyörittelijäksi ja aikoinaan tulikin paljon tehtyä pihaan erilaisia kivialueita erilaisista kivistä.

Iloa puutarhahommiin!:)

Marge kirjoitti...

Kaunis vanha ovi edellisessä postauksessa ja hauskasti keksitty!!
Salaatikulho on tosi kivannäköinen kesäsalaatille ja pidin kovasti myös tuosta kukkakiposta! Kiviä meilläkin on aikoinaan paljon pihassa pyöritelty...;)

Toivon kauniita ilmoja puutarhassa touhuavalle!!:))

Sirkka kirjoitti...

Kaunis vanha emalikipposi on arabiaa, itselläni on samanlainen valkoisena.

Kiitos kauniista sanoistasi ja oikein mukavaa puuhastelua, nythän ne vasta alkaakin ja toivotaan sadetta, että helpottaa kastelua ja tietenkin aurinkoakin.
Kello on aika paljon, olen vähän hitaanpuoleinen...

Vuokko kirjoitti...

Kiviä puutarhassa olla pitää, tykkään minäkin niistä kovasti :)
En ole päässyt moneen päivään sivuillesi, kun kone on tiltannut melkein heti, jos tänne olen yrittänyt tulla. En nyt ole ihan varma, mutta voisiko kokeilla tuon canalin poistamista ainakin kokeilumielessä. Se saattaisi auttaa ainakin sivujen nopeampaan latautumiseen. Sinulla on varmaan jokin asetus pielessä, kun blogi ei päivity. Kannattaa varmaan tarkistaa,että on ruksit oikeissa kohdin...