perjantai 8. toukokuuta 2009

Syntymäpäiväkakkua....

Peltirasi vuorataan ohuella suberlonilla ja päälle ommellaan puuvillakangasvuorinen pitsi(kermavaahtoa).Koristeeksi nappeja ja helmiä sekä punaisista puuhelmista ja nahkanauhasta tehty kirsikka koriste josta rasian kansi voidaan avata.Rasiassa säilytetään kakun päälle tulevat kynttilät.


Napin päälle ommeltu tarranpala johon kynttilän saa laitettua."Kermavaahto"reunus on saatu kun pitsi on ommeltu donitsiksi ja pujotettu kannen alareunaan ja liimattu kiinni.


Kynttiläksi kankaalla päällystetyt pienet pahvirullat.Liekiksi liimattu kelt.helmi ja kynttilän sydämmeksi piipunrassia.Näin syntyi turvallinen syntymäpäivä kakku juhlistamaan lasten syntymäpäiviä päiväkodilla.Päiväkodissa lasten syntymäpäiviä muistamme pienellä lahjalla,jonka saa itse valita aarrearkusta sekä tietysti syntymäpäivä kortilla ja onnittelu laululla.Kynttilöitä emme saa sytyttää edes kakkuun,jos lapsi haluaa kavereilleen sellaista tarjota.Niinpä tein turvallisen syntymäpäiväkakun,johon lapsi saa itse laittaa niin monta kynttilää kuin vuosia tulee täyteen.Kakku nostetaan sitten lapsen ruokapöytään kavereiden ja sankarin ihailtavaksi.


HYVÄÄ JA TURVALLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ KAIKILLE SUOMEN LAPSILLE!!!

8 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi kun on sievä! Tosi hyvä idea :)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Täällä ihailemassa ja toivottamassa ihanaa viikonvaihdetta!
Ilona

Mari kirjoitti...

HIENO! Olispas mukavaa jos meilläkin olit tuollainen kakku:) Mukavaa äitienpäivää♥

Lennu kirjoitti...

Mukavaa Äitienpäivää!
Hauska kakku!

nirppu kirjoitti...

Hauska idea!

Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle!

Maaka kirjoitti...

Olipa hieno idea ja kauniisti toteutettu. Vau! Lapsista varmasti hauskaa laittaa kynttilät kakkuunsa. Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle!

Marge kirjoitti...

Tuttua on...;)
Kaunis kakku tuli!!
Ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin!!:))

malla kirjoitti...

wautsi!!!!onpa suloinen!!!samalla ideallahan vois tehä leivoksia leikkeihin:)