torstai 30. heinäkuuta 2009

Laiskuus se on lahja.....kun sitä osais käyttää


Yritän tässä herätellä itteeni kahvimuki kourassa.Tää on miun lemppari muki(kirpulta),ilman tätä ei silmät aukee.


Tää kuva kuvvaa minnuu niiiiin hyvin.....ihan kuulemma oon samanlainen..........

Tässä istuskelen kahvimuki käessä ja mietiskelen lattiamateriaalin vaihtoa.Mutta kun aika kivalle näyttää näin pesun jälkeen,puhtaana ja kiiltävänä.

5. viikon loma alkaa olla loppusuoralla.Mitä siitä on jäänyt käteen....minun kohdalla ei ainakaan pie paikkaansa tuo otsikko lause.Laiskottelua ei ole loma ollut.Tuntuu että onko sitä loppujenlopuksi tullut lomalla oltuakaan.
No...se Helsingin reissu..puutama päivä ja sekin...hyyym....yhtä haipakkaa koko ajan.Ikeat ja kirput ym.kaupat piti kiertää ja mieshan ei taaskaan ymmärtäny sitä yhtään.
No,yks hauska juttu sattu siinä lähtö tohinassa.Mie taas tapani mukaan tarvisin ihan kaikkee tavaraa mukaa.No,kun oltiin Varkaudessa asti mänössä,niin tokasin miehelle,että mulla on viidet
kengät ja viidet päällyshousut mukana mutta vain yhet alushousut jalassa.Olin unohtanu pakata niitä,kaikkee muuta kyllä oli mukana.Kyllä siinä naurua piisas.....pitihän niitä sit poiketa ostamaan.

Asiasta toiseen ......vai kolamanteenko jo....

Äidin luona alkoi niillä pensaanleikkuu ja katonmaalaus talkoilla ja siellä sit päätettiin,että mitä jos vähän rempattas vähän äidille.Ja tiedättehän,että VÄHÄN remppaamista ei olekaan. Se poiki kaikkea muuta.On purettu ja maalattu keittiön seinät ja katto,tilattu uudet keittiönkalusteet,vaihdettu keittiön mattoo,pesty ikkunoita,siivottu äidin kaapit ja pesty ja lajiteltu isän vaatteet(heitetty paaaljon tavaraa roskiin),rapsutettu ikkunanpokat ja maailaitu niitä.....Oikeestaa koko talo on siivottu lattiasta kattoon.Isä kun tupakoi sisällä,niin saatte uskoo että on vaikeaan saada se haju pois.Kokoajan ollut jotain tekemistä niin ettei kotona ole kerennyt tekemään mitään.
Siinä välissä on pidetty perunkirjoitukset ym.ym.isän poismenon johdosta.
Tänään pitäisi äidin kanssa lähteä TAAS hautajaisiin.Äidin siskon mies kuoli vain puolitoista kuutautta isäni jälkeen.Sama tauti(keuhkosyöpä),samoja rekennus ja aspestihommia tekivät isäni kanssa.
Sieltähän se tauti alkunsa on saanut.

No,nyt sitten iski mulle laiskuus.Ei huvittas mikään.Olla löhönny vain tässä koko aamun ja istunu koneella.Muutamia kuvia sain tähän nyt laitettua,ettette ihan unohtas minnuu kokonaan.Pysys vähä ees mielenkiinto.......huh,mikä väli jääny tähän.......pistänpä täytettä....Arvaapa ketä kuvassa............

Mietipä,miten tää kuva on otettu.
Minä ja lapsenlapseni Jenitä lähdössä Helsingin yöhön karaokea laulelemaan(hui,mikä mummo,lapsenlapsensa kanssa juhlii)Tämän naulakon löysin Hietsun kirpparilta(15€).Enkä ole saanut sitä vielä mihinkään seinälle.Paikka mietinnässä.


Tää mantelimylly löyty samasta paikasta(4€).Oli kuulemma myöjän anopin vanha.Kuinka joku voi luopua tälläisesta anopin aarteesta.


Myllyn nakkasin kiinni keittiön ikkunalautaan pikku vaakojen seuraksi.Odotelkoon siinä parempaa paikkaa.

Joo,näillä näkymillä lopettelen nää höpinät.Toivottavasti ette kyllästyny.

Mukavaa ,lämmintä,kesäistä ja viihtyisää viikonloppua itsekullekin.

4 kommenttia:

malla kirjoitti...

tuo on kyllä niiiin totta,että rempalla on taipumus paisua!!!
mutta varmasti äitillesi piristävää ja teille remppaajilleki palkitsevaa ku saa toiselle tehä jotain näinkin näkyvää ja paljon!wautsi!!!

ja hyvä,että mummo pysyy siellä ajanhermolla...ei kyllä yhtäkkiä huomaa,että lapsenlapsen kans siellä jammaillaan:)

mäki täällä koneella laiskailen..eilen siivosin ja nyt ootan vierasta.

mukavaa torstaita!

Kesäkukka kirjoitti...

Olipa mukava lukea!
Kivoja kirpparilöytöjä! Tuossa naulakossakin nuo koukut on niin upeat <3
Hyvää viikon jatkoa myös!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Mukavat kuvat mummosta ja lapsenlapsesta...lauloitteko kovasti..:-))

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

ihana naulakko löytö, toivottavasti oli mukava kesäinen ilta ja minusta ihanaa kun lauleskelette yhdessä.
Ilona