perjantai 21. elokuuta 2009

Kurkkaus vaatehuoneeseen...


Näihin kenkälaatikoihin kätkin kaikki tarpeelliset ompelu-ja askartelu-joulukoristeet,napit,vetoketjut ym.pienet tavarat.


Vaatehuoneessa sopii olemaan myös ompelukone aina esillä.Suurempiin ompeluihin otan sen esille isommalle päydälle.


Vaatteita on turhan paljon...mutta osa on jo viety kierrätykseen.Minun vaatteita alhaalla,isännän ylhäällä.Tuoli on ollu jo 21v.vaatehuoneessa.Sain sen äidiltäni kun rupesimme kunnostamaan asuntoa.Se taisi silloin toimittaa remppatelineen virkaa.Hassua että oikeanpuoleinen etujalka on ollut irrallaan koko tämän ajan,ja on saanut aina pelätä,että tuoli keikahtaa nurin kun sille nousen.Mutta on se vain kestänyt.
Kuinka jotkin asiat on niin vaikea hoitaa kuntoon ripeasti.


Myös osalle kengistäni löytyy hyllytilaa täältä.Sekä matoille.Yleensäkin säilytystilaa meillä on tosi vähän,mutta siihen on tulossa muutos.Olemme tilanneet 28neliön varastorakennuksen pihaan.Olen varannut siitä osan myös itselleni työtilaksi,,,aitaksi,,, rentoutumistilaksi...saa nähdä kuinka käy.


Harmittaa niin vietävästi.Puh.kamera teki topin ja uuteen puhelimeen en ole saanut(muistanut)ostettua sitä piuhaa,kun vanha ei käy.Mie en saa uusia kuvia lähetettyyn tänne.Löysin kyllä vanhoja kuvia jo talvella siivotusta vaatehuoneesta,joten laitan niitä tähän.

On mulla muutenkin ollu aikapulaa,kun olen nuorimmaiseni luona rampannut sairaalassa.Sille kun iski vielä raskauden loppusuoralla raskausmyrkytys.Siellä se maikailee tarkkailtavana.Kovin on ikävissään ja peloissaa,kuinka siinä raskaudessa loppujenlopuksi käy.Nyt on 35 raskausviikko menossa ja loppuajan joutuu saikulla olemaan.Kaikkea hyvää tietysti hänelle toivon ja pikkuinen saataisii kunnolla ja hyvissä voimissa tähän maailmaan.Kaikellahan on jokin tarkoitus,ehkäpä tälläkin.Vain Taivaan Isä lopullisen tarkoituksen tietää.


Mukavan kaunista viikonloppua kaikille:)

6 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Teillä on kaehdittavan hyvä järjestys vaatehuoneessa! Meillä vaivaa paha tilanpuute, ja varsinkin kaappeja on aivan liian vähän:/ Se sitten aiheuttaakin sen, että millekkään ei olisi oikein paikkaa missään:/

Otahan asiaksesi, että korjaat sen tuolin viimeistään ensviikolla, niin et sitten loukaa sillä itseäsi!

Hyvää viikonloppua! :)

Bullukat kirjoitti...

Onpa hienossa järjestyksessä kaikki tavarat. Olen ihan kateellinen tuosta vaatehuoneesta. itsellä vain muutama komero, jonne täytyy yrittää saada kaikki tungettua.

Jossu kirjoitti...

Mahtavan hieno järjestys sun vaatehuoneessa :)
Kenkälaatikoita voi hyödyntää kaikenlaiseen järjestykseen, oletpa onnistunut saamaan samankokoisia ja laisia laatikoita tosi paljon.

PikkuBertta kirjoitti...

Kenkälaatikot sain yhdeltä päiväkodin vanhemmalta,joka oli kenkäkaupassa töissä ja säästi niitä mulle.
Päiväkodissa myös lasten omille pikku töille laatikot ovat tosi hyviä säilytykseen.Myös kotiin voi soveltaa.Laatikot menee kaupoissa roskikseen.

Tytti kirjoitti...

Voi että kuinka hyvässä järjestyksessä teillä on tavarat,olen ihan kade.Tuolta löytää heti etsimänsä.
Meillä kun ei oo edes vaatehuonetta että sekin vielä..nyyh

Elsa kirjoitti...

Minusta sisustuksen kaiken ao. se että kaikella on paikkansa, ja että sitä säilytystilaa on. Sinulla tuntuu kaikki olevan järjestyksessä, hatun nosto siitä. Minä olen vähän sellainen huithapeli.