lauantai 22. elokuuta 2009

Peseytymistila......

Kuva varmaan kertoo ,minne nyt mennään.Mies nauraakin,että tuo ammekuva on ihan minun näköinen(tai toisinpäin)HEH,HEH.Tämä kuva on pesutilan ovessa.

Meillä on yhdistetty kodinhoito,-wc,-sauna,-ja pesutila.Näin jouduimme tekemään silloin kun postista remontoimme kotia itsellemme.Tila ei antanut muuta ratkaisua.Lämminvesivaraaja piti saada sopimaan myös tänne.

Tärkeät purkit ja purnukat on sopivasti piilossa tässä keittiön entisestä(yhdestä)kaapista tehdyssä hyllyssä.Ihan itse sen suunnittelin,sahasin poikki ja asensin tuohon seinälle.Korit on Jyskistä.


Pesukone ja varaaja jää oikealle.Wc on pieni,mutta riittää siihen tärkeimpään.Allastaso on 4cm paksua vaneria,joka on petsattu.Sekin oma suunnitelma.Kaikella om paikkansa,myös wc-paprulla.


Jouluvalot on ympäri vuoden asennettuna.(ei tietysti aina palamassa).

Kaunista pitää olla....esteetikko kun olen.


Tämä pyykkilauta on viimeisin kirppu ostos.Harjat oli odottamassa jo valmiina.


Myös pesutilassa esteetikon silmää hiveleviä asetelmia.Ja viimeinkin saunaan.


Itse olen laatoittanut tuon boordin ja vähän noita klinkkereitäkin.Poika oli suurena apuna,mutta nuo pienet kaakeleiden leikkaukset ja boordin laitot jätti mulle.Tuumas vain,että" kyllä sie mutsi ossaat sen tehä iteki"Pesuhuone remppa on tehty pari vuotta sitten.Nyt haluaisin lauteet savusaunan väriseksi.Tiedättekö millä olisi hyvä käsitellä?

Muuten, mies istuu jo saunan lauteilla ja koputtelee seinään,että alahan tulla.Me mennään kuulemma tänä iltana tanssimaan,jonnekin lavalle.Pitää ajoissa valmistautuu.

Lempeitä löylyjä teillekin, ja leppoista lauantaiehtoota.Heips...NAATTIKAAA...toisistanne.

12 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Vaikka on paljon tavaraa olet saanut laitettua kaiken kivasti.
Se on taito.

PikkuBertta kirjoitti...

Ainosofia:olen yrittänyt monta kertaa kommentoia sivuillasi,mutta en pääse.Kommentointiosio on erilainen kuin muilla.Mikähän siinä on.Voiskohan sille tehdä jotain,vai enkö osaa toimia oikein.Niin mielelläni kävisin sivullesi kommentia jättämässä.Sinulla on kaunis ja inspiroiva koti.Minäkin lukeudun lamppufriikiksi.Huutonetistä löysin viimeviikolla makuuhuoneeseen lamput.

Jutta kirjoitti...

Oletpa taitava kun olet itse laatoittanut! Meillä tarvisi laatoittaa keittiötä ja toista vessaa ja olemme miettineet uskaltaako itse vai laitetaanko ammattilainen asialle. Itse en koskisi, koska olen melko säheltäjä, mutta mies on hyvä kaikessa tarkkuutta vaativassa.

Pyykkilauta on upea!

Niin ja mukavaa lauantai-iltaa! :)

Possumamma kirjoitti...

Meillä ei ollakkaan näemmä ainoita, kenellä on sinkkiämpäri saunakiuluna & "jouluvalot" ympäri vuoden:) On siinä varmasti ollut melkoinen pähkäileminen, että miten alkaa vanhaa postia muuttelemaan kodiksi! Itse, kun tekee remppaa sunmuuta, niin niitä voi sitten vielä monenkin vuoden päästä katsella ylpeänä hymy suupielissä, että TUON TEIN MINÄ IHAN ITSE!

Ainosofian pitäis tehrä se sama juttu, minkä sinäkin teit, jotta kommentointi kaikilta onnistuis; eli se rasti siihen ruutuun, että kommenttilaatikko pompsahtaa uuteen ikkunaan:)

PikkuBertta kirjoitti...

Possumamma:Niin sinkkiämpäri saunakiuluna,mutta mistään en löydä samantyylistä kauhaa siihen.Muovinen vielä saa palvella.
Minä olen aina ollut sellainen"remonttiriitta".Kodin perintöä.Isäni piti huolen siitä että kaikki lapset oppii rempantekoon.En kaihda suurempiakaan töitä,vaan tekemällä oppii.Mottoni onkin"mie tien sitä mitä halluun,tehtöön muut mitä osaavat"

Maikki kirjoitti...

Moikka!
Mun suosikki teidän pesuhuone-esittelyssä oli pyykkilauta ja se ihana asetelma siellä pesuhuoneessa:)
Kyselit lauteiden värjäyksestä. Siihen on olemassa sellaista ihan omaa "litkua" värikästä puunsuojaa millä ne lauteet laitetaan.
Itse värjäsin muistaakseni värillä jonka nimi oli turve. Aika musta tuli, mutta niin pitikin:)
Hauskaa sunnuntiata!

PikkuBertta kirjoitti...

Voi kiitos Maikki tuosta lauteiden käsittely vinkistä.Sitä "litkua"on saatava.

Sirkka kirjoitti...

HIH!! tuosta ensimmäisestä kuvasta...kohta menen nukkumaan ja taas hihii ennenkuin uni tulee...!
paljon oli kaunista katseltavaa...pesutiloista..paljon mahtuu... ja kaikki järjestyksessä koreissa! Itselläni on myös pyykkilauta pesutiloissa, jonka olenkin joskus jo näyttänyt...ja tuolla pesuharjalla pesen astiani:) tai en nyt just tuolla sinun, mut minun, hih!

Lempeitä löylyjä jatkossakin!

malla kirjoitti...

kovin näyttää viihtyisältä!! ja kaikkea kaunista katseltavaa..mä haluan kans meiän lauteille sitä litkua!:)
alemmassa sulla oli niin siisti,oliko se vaatehuone,että aivan pikkiriikkisen olin vihireä;)mun vaatehuoneet ja komerot ei välttämätä oo niiiin siistiä...
toivottavasti tyttärelläsi kaikki sujuu hyvin ja saatte pian ihastella pikkuista ihimettä<3

mimmuli kirjoitti...

Kiwa katsella persoonallisia juttuja=)

Possumamma kirjoitti...

HEIPPATI!

Laitan nyt kaikille Salaiseen Kirppisystävä 2:een osallistuneille viestiä:)

Elikkäpäs, käyhän lukaisemassa tämä aiheeseen liittyvä postaus:

http://siipiensuojassa.blogspot.com/2009/08/salaisten-kirppisystavien.html

Kirppisterkuin

Possumamma

Anonyymi kirjoitti...

Meillä käsiteltiin reilu vuosi sitten sauna sävytetyllä SaunaSupilla ja hyvä tuli. Alkuun, kun suojaa levitettiin, se näytti violetilta, mutta tummui oikeaan sävyynsä (onneksi) aika pian. Ja käsittelykertoja tarvittiin kaksi.

Mökö