torstai 26. maaliskuuta 2015

Kevät keikkuen tulevi....Pakkasta ja auriūüėänkoa....ja joka paikka sis√§ll√§ n√§ytt√§√§ silt√§,kuin ei olisi siivottu koko talvena.
Tänään onkin ollut oikein puuhapäivä.
Pesty pyykkiä,siivottu,ommeltu ja pesty jopa mattoja pesuhuoneen lattialla ja niin,pesuhuoneen kaakelitkin tuli siinä samalla pestyä.
Tämän parisängyn peiton kanssa meinas tulla ongelma,kun se oi sopinut pesukoneeseen.Mut meillä asuu niin näppärä emäntä,et pisti peiton saksilla pituus suunnassa kahtia ,siksakkas reunat ja pesi puolikkaat erikseen koneessa...
No tulihan siinä se ongelma,et mites sit kun pitää pistää se peitto ison sängyn päälle.?
Ei hätiä mitiä....mie meinaan yhdistää puolikkaat vetoketkulla...sattu nimittäin olemaa joskus taittopatjoista otetut pitkät vetskarit tallessa.Niillä saadaan peitosta taas kokonainen...ja mikä helpotus seuraavaa pesua varten...jihaa...sanon minä.
Vilin tyynyyn ompelin vielä uuden päällisen,joskus vanhoista farkuista palapeittoa varten tehdystä isosta kankaasta.
Sininen ei kyll√§ ole ollenkaan miun v√§ri mitenk√§√§n,mut t√§ss√§ se nyt menee,eik√§ farkkukangas ota koiran karvojakaan itteens√§ itteens√§ kuin entinen p√§√§llinen.

Näin täällä...kevätpäivää vietellään...entä siellä.

AURINKOA ūüėäP√ĄIVIISI

...........

2 kommenttia:

Jovelan Johanna kirjoitti...

Herranen aika, mikä energiamäärä sulla on siellä! Jonkun pitäisi kyllä saada täällä vastaava ja pestä ikkunat. Ovat kamalassa kunnossa :P

Ajatella, se on ensi viikolla pääsiäinen!

Tuija /PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä sitä energiaa teilläkin on ollut ihan kiitettävästi siellä pihahommissa.Täällä on lunta vielä puolisen metriä nurmialueella...ei vielä pääse haravoimaan.
Miepä pesin ikkunat jo viimeviikolla.